Francesc Morató Soldevila.

Sembla com si les bandes de música sempre hagen estat als nostres pobles. Sembla com si fora normal el fet que a les localitats valencianes, grans, menudes o mitjanes, tinguen la seua banda de música. I no: aquelles persones que formem part d’una societat musical sabem de l’esforç personal que cal fer per a poder arribar a tocar a la teua banda, a la banda del teu poble. És un procés de formació llarg però que té la recompensa de gaudir de la música i de la convivència d’un grup humà ample i variat.

Tal vegada, per a aquelles persones que no s’han acostat molt a la música, poden pensar que les societats musicals són una realitat del segle passat. I en això tenen raó. Però som un col·lectiu viu i en continua transformació, intentant també aprofitar les noves tecnologies per a donar a conéixer el que fem i el que volem aconseguir, les realitats de les societats musicals i tota la llavor que estem fent dia a dia, mes a mes, any a any.

Els done la benvinguda a la nova pàgina web de la Societat Artístico-Musical de Picassent. Navegant per ella podran conéixer-nos, podran veure el que som i el que fem, on estem i què ensenyem.

Saben que tenen les nostres portes obertes i les nostres aules preparades per a la seua formació i/o la dels seus fills i filles. Mai no és tard per a començar. Ací estem i ací anem a continuar.